Portfolio

 • ISWC-Projects-Skiinformatie

  Skiinformatie

  Skiinformatie.nl is een onafhankelijk informatieve wintersportwebsite die ervoor zorgt dat wintersporters goed geïnformeerd op wintersportvakantie gaan. Dagelijks wordt hier het laatste nieuws op wintersportgebied gedeeld.

 • ISWC-Projects-VCA24

  VCA24

  Bij VCA24.nl zijn alleen professionele en ervaren VCA opleiders aangesloten. Doordat ze hun kennis, kunde en ervaring  bundelen, zorgen ze er samen voor dat de allerbeste e-learning en praktijkdagen gevolgd kunnen worden die je klaarstomen voor het behalen van je VCA diploma.

 • ISWC-Projects-Jfv-Ouranos

  JFV Ouranos

  JFV Ouranos is de grootste (studie)vereniging verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. De vereniging is opgericht in 1983 en telt momenteel circa 1800 leden.

 • ISWC-Projects-Bar-Gezellig

  Bar Gezellig

  Bar Gezelig is een nieuw Hengelo’s evenement dat op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2017 op parkeerplaats Elderink wordt gelanceerd. Een verrassend nieuw concept waarbij een knus karakter, een knisperend haardvuurtje, een speciaalbiertje en niet te vergeten; goede muziek de hoofdrol spelen.

 • ISWC-Projects-De-Mul-Zegger

  De Mul Zegger

  Breed georiënteerd en met specialisten op vrijwel elk juridisch gebied werkt De Mul Zegger voor ondernemende mensen. De Mul Zegger is een kantoor met advocaten en notarissen.

 • ISWC-Projects-Bier-Wat-Waar

  Bier Wat Waar

  Bierwatwaar.nl; de dorstlessendste website! Op Bierwatwaar.nl vind je alle informatie over evenementen bij jou in de buurt. Het vormt een handige lijst met de meest uiteenlopende evenementen in de omgeving.

 • ISWC-Projects-Documentaal

  Documentaal

  In opdracht van Stoere Binken Design zijn wij verantwoordelijk geweest voor de technische realisatie van de website van Documentaal.

 • ISWC-Projects-Tandartspraktijk-Villa-Westhof

  Tandartspraktijk Villa Westhof

  Voor Tandartspraktijk Villa Westhof uit Nijmegen hebben wij een compleet nieuwe website op maat gemaakt. Voor de praktijk hebben we een moderne website opgezet, ondersteund door mooie visuals, iconen en fotografie.

 • ISWC-Projects-Chatim

  Chatim

  In opdracht van Stoere Binken Design zijn wij verantwoordelijk geweest voor de technische realisatie van de website van Chatim.

 • ISWC-Projects-Adviesraad-Sociaal-Domein-Rheden-Rozendaal

  Adviesraad Sociaal Domein

  De Adviesraad Sociaal Domein Rheden Rozendaal adviseert de Colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Rheden en Rozendaal over alles wat te maken heeft met het Sociaal Domein.

 • ISWC-Projects-Bierlokaal

  Bierlokaal

  Bierlokaal is hét online platform voor Bierliefhebbers en Biergeeks die hun kennis op de proef stellen door blind bier te proeven en deel te nemen in de proever van de week/maand uitdaging in het Proeven voor Pro's lokaal.

 • ISWC-Projects-Dero-Personeelspartner

  DERO Personeelspartner

  DERO Personeelspartner is een payroll bedrijf gevestigd in Haalderen en ontzorgt bedrijven volledig op het gebied van personeel, door het doen van de werving en selectie en het verzorgen van de loonadministratie. Daarnaast kunnen ook werkzoekenden bij DERO terecht.

 • ISWC-Projects-AGVR

  AGVR

  In opdracht van Stoere Binken Design zijn wij verantwoordelijk geweest voor de technische realisatie van de website van AGVR (Automated Guided Vehicle Robots).

 • ISWC-Projects-Rasmariant

  Rasmariant

  Rasmariant is onderdeel van Rolsch Assetmanagement en is een krachtige analyse- en simulatie tool die de infrabeheerder ondersteunt bij het prioriteren van beheeractiviteiten op zowel strategisch als operationeel niveau.

 • ISWC-Projects-Jong-MKB

  Jong MKB Arnhem Nijmegen

  Jong MKB Arnhem Nijmegen is de kruiwagen voor ondernemers uit Arnhem en Nijmegen in de eerste zeven jaar van hun bedrijvigheid. Ondernemers van alle leeftijden komen 11 keer per jaar bijeen om kennis te delen, contacten uit te wisselen en elkaar te inspireren.

 • ISWC-Projects-Achterhoeks-Beach-Festival

  Achterhoeks Beach Festival

  Het Achterhoeks Beach Festival wordt georganiseerd door Stichting Zomerfeesten Bronckhorst en is ontstaan in 2014. Het Festival zorgt voor een unieke beleving en een heerlijk zomers gevoel! Het gaat echter niet alleen om het feesten, er wordt voornamelijk ook gesport.

 • ISWC-Projects-Keppelse-Golfclub

  Keppelse Golfclub

  De geschiedenis van de ‘Keppelse Golfclub’ begint officieel op 23 januari 1926, als de club officieel wordt opgericht. Er bestonden ten tijde van de oprichting van de club nog maar zeven andere golfclubs in Nederland, daarmee is de club in leeftijd de achtste in Nederland.

 • ISWC-Projects-NSvP

  NSvP

  De Nederlandse Stichting voor Psychotechniek maakt zich sterk voor mens en werk, en gelooft in ruimte voor verschil in talent. Ze stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen er uit ziet en wat dat vraagt van de talentontwikkeling van jongeren en werkenden.

 • ISWC-Projects-Techome

  Techome

  Emiel houdt zich met Techome sinds 2011 bezig met Z-wave domotica. Eerst onder de naam Smartronix, (een van de eerste webshops in Nederland die zich bezig hield met domotica producten) en sinds oktober 2016 onder de naam Techome.

 • iswc-projects-krups-consultants

  Krups Consultants

  In opdracht van Stoere Binken Design zijn wij verantwoordelijk geweest voor het realiseren en programmeren van de website van de website van het Duitse bedrijf Krups Consultants.

 • iswc-projects-geeke-booij

  Geeke Booij 2016

  Voor Geeke Booij hebben wij haar oude website een opknapbeurt gegeven en in een compleet modern en responsive jasje gestoken. De website is daarmee nu goed te bereiken op mobiele apparaten en de content en de look & feel zijn opnieuw uitgedacht en aangepast aan de hedendaagse standaarden!

 • iswc-projects-rolsch-assetmanagement

  Rolsch Assetmanagement

  Rolsch Assetmanagement houdt zich sinds jaar en dag bezig met de infra-wereld op het gebied van afvalwater en drinkwater.

 • iswc-projects-mapkit

  MapKit

  MapKit is onderdeel van Rolsch Assetmanagement en het is hun meest vriendelijke GIS applicatie voor de infrawereld van leidingen en rioleringen.

 • ISWC-Projects-Dreessen-Advocaten

  Dreessen Advocaten

  Dreessen Advocaten was toe aan een verfrissing en uitbreiding van hun bestaande website. Ons is gevraagd om vanuit het huidige concept een moderne, nieuwe website neer te zetten, die tevens responsive is.

 • ISWC-Projects-Gert-Boesveld-Coaching

  Gert Boesveld Coaching

  Gert Boesveld heeft een passie voor het geven voor advies en dat heeft geresulteerd in Gert Boesveld Coaching waar Gert optreedt als Ondernemerscoach in de Achterhoek.

 • ISWC-Projects-Zorg-Innovatie-Atelier

  Zorg Innovatie Atelier

  In opdracht van Stoere Binken Design zijn wij verantwoordelijk geweest voor het realiseren en programmeren van de website van het Zorg Innovatie Atelier uit de provincie Limburg.

 • ISWC-Projects-Schildersbedrijf-Maarten-Wolsink

  Schildersbedrijf Maarten Wolsink

  Schildersbedrijf Maarten Wolsink uit Zelhem is opgericht in 2008 en bestaat uit een professioneel, jong en dynamisch team. De mensen hebben een passie voor schilderen en echt vakmanschap.

 • ISWC-Projects-Lilly-Zeligman

  Lilly Zeligman

  In opdracht van Stoere Binken Design zijn wij verantwoordelijk geweest voor het realiseren van de website van Lilly Zeligman - Exclusive Jewelry. Op basis van de aangeleverde ontwerpen en de briefing van Stoere Binken Design hebben wij de HTML & CSS code en het WordPress thema gemaakt.

 • ISWC-Projects-IFS-Probity

  IFS Probity

  In opdracht van BuroDenG zijn wij verantwoordelijk geweest voor het realiseren van de website van IFS Probity. Op basis van de aangeleverde ontwerpen, de briefing en de HTML & CSS code van BuroDenG hebben wij een WordPress thema gemaakt.

 • ISWC-Projects-Maastricht-Symposium

  Maastricht Symposium

  Maastricht Symposium hebben wij voorzien van een compleet nieuwe website!

 • ISWC-Projects-Lustrum-SV-KoKo

  Lustrum SV KoKo

  SV KoKo viert haar achtste Lustrum! Daarvoor hebben wij een prachtige website opgezet, compleet toegewijd aan dit fantastische feest.

 • ISWC-Projects-Huisartsenpraktijk-de-Kennemerpoort

  Huisartsenpraktijk de Kennemerpoort

  In opdracht van BuroDenG zijn wij verantwoordelijk geweest voor het realiseren van de website van de Huisartsenpraktijk de Kennemerpoort. Op basis van de aangeleverde ontwerpen en de briefing van BuroDenG hebben wij de HTML & CSS code en het WordPress thema gemaakt.

 • ISWC-Projects-EquiValid

  EquiValid

  Een goede vertaling is geen exacte kopie van het origineel. Een goede vertaling is een weergave van het gedachtegoed van de auteur in een andere taal. Een vertaler moet zich goed kunnen verplaatsen in de mindset van de schrijver en de bedoeling van de tekst.

 • ISWC-Projects-IT-Starts-With-Coffee-Webwinkel

  Koffie Webwinkel

  De IT Starts With Coffee Webwinkel. Wij zijn groot fan van koffie, met name die unieke blends, gemaakt door de hard werkende microbrander die met liefde en passie voor koffie de heerlijkste ervaringen maken wat koffie betreft.

 • ISWC-Projects-Tummy-Love

  Tummy Love

  Tummy Love is opgericht in Amsterdam door een meisje met zeer veel passie voor zoetigheden. Laura bakt alles voor je recht uit het hart. Heb je wat te vieren of heb je stiekem gewoon zin in zo’n lekkere taart? Dan ben je bij Tummy Love aan het juiste adres!

 • Watermelon-WhatsApp-WordPress-Plugin-Projects

  Watermelon WhatsApp WordPress Plugin

  Voor Watermelon hebben we een custom WordPress plugin ontwikkeld die gratis te downloaden is vanaf hun website. De plugin voegt de functionaliteit van het delen van content via de mobiel toe aan je WordPress website. De deelknop verschijnt alleen op mobiele apparaten.

 • ISWC-De-School-voor-Ondernemers

  De School voor Ondernemers

  Werkplekken, zithoeken, startersbegeleiding, brainstormsessies, heerlijke koffie, snel internet, fijne buren... Alles direct bij de hand. Ongeacht of je zo nu en dan komt flexwerken, voor een vaste werkplek gaat of als bedrijf een heel eigen kantoor nodig hebt. De School voor Ondernemers biedt je de plek.

 • ISWC-Projects-CV-de-Keidarpers

  CV de Keidarpers

  Carnavalsvereniging de Keidarpers is de gekste vereniging van Keijenborg! Jaarlijks worden de pronkzitting, carnaval, kindercarnaval en zomercarnaval gevierd. CV de Keidarpers is telkens weer een succes en wordt elk jaar alsmaar populairder.

 • ISWC-Projects-Yamaha-R6-Parts-Webshop

  Yamaha R6 Parts Webshop

  Hartelman motoren levert race-, weg- en crossmotoren en is dealer van Yamaha en Suzuki. In de showroom in Hengelo (Gelderland) hebben ze altijd een ruime keuze in nieuwe en gebruikte motoren.

 • ISWC-Projects-SV-KoKo-2015

  SV KoKo 2015

  SV KoKo 2015! De compleet vernieuwde, moderne en responsive website die na twee jaar de oude website vervangt.

 • ISWC-Projects-INKOM

  INKOM Maastricht

  De Algemene Introductieweek van Maastricht, INKOM Maastricht, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Hogeschool Zuyd. De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma.

 • ISWC-Projects-Feestival-Hengelo

  Feestival Hengelo

  Feestival Hengelo is het grootste feestcafé van de Achterhoek! Feestival biedt jou alles wat je nodig hebt! 80’s and 90’s, overheerlijke cocktails, spetterende optredens van o.a. Q-music, The Euro’s, Poor John en vele bekende DJ's! Zorg dat je dit niet mist!

 • ISWC-Projects-Daps-Decentium

  Daps Decentium

  Daps Decentium past met haar roots goed in het Bourgondische leven van Maastricht. Iedere woensdag dineren ze met alle leden van het dispuut onder het genot van vele flessen rode wijn! Als dispuut van SV KoKo zijn ze iedere woensdag op de kroeg te vinden om daarna het nachtleven van Maastricht verder te ontdekken.

 • ISWC-Projects-Idefix

  Idefix

  Idefix is de oud-leden vereniging van SV KoKo. Idefix heeft ten doel oud-leden met elkaar in contact te houden door een aantal maal per jaar borrels te geven op verschillende locaties in het land. Ook ondersteunt zij KoKo door regelmatig nieuwe projecten mogelijk te maken.

 • ISWC-Projects-UPSTREAM-2015

  UPSTREAM 2015

  UPSTREAM is het jaarlijkse zomerse festival van Studenten Vereniging KoKo in de Muziekgieterij in Maastricht.

 • ISWC-Projects-Pupillen

  Pupillenweekend Keijenborg

  Elk jaar wordt er bij de Sportvereniging de Keyenburgse Boys weer het pupillenweekend georganiseerd. Een weekend lang plezier en vertier voor de jongste voetballers van de vereniging.

 • ISWC-Projects-GGBN

  GGBN

  De markt voor bodemenergie, bodembemaling en bodembemonstering heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Dit betekent ook dat er binnen het vak van de grondboorbedrijven, bemalingsbedrijven en bemonsteraars veel verandert.

 • ISWC-Projects-Marketingmed

  Marketingmed

  Marketingmed is hét opkomende (online) marketing- en communicatieplatform van Nederland. Door het lezen van de dagelijkse artikelen van dit kennis verbredende blog krijg je meer inzicht in de aspecten van online marketing.

 • 88Design-Projects

  88Design

  Jamilla van der Ploeg is een freelance grafisch ontwerper met brede design skills. Ze heeft ervaring opgedaan bij verschillende bureaus, door opleidingen en seminars.

 • ISWC-Projects-LSR

  Landelijk Studenten Rechtsbureau

  Het Landelijk Studenten Rechtsbureau staat hbo- en universitaire studenten (gratis) bij in collectieve zaken. Zodra ze merken dat een probleem meerdere studenten raakt, zoeken ze naar een juridische oplossing.

 • ISWC-Projects-Portfolio-Plugin

  Portfolio Plugin WordPress

  Onze Portfolio Plugin WordPress is een op maat gemaakte plugin, die uiterst goed samengaat met het responsive Bootstrap Framework en de Visual Composer plugin.

 • ISWC-Projects-Provendar

  Provendar

  Provendar is opgericht door Pieter Peppelman. Vanuit de groeiende vraag in de markt om advies en ondersteuning op het gebied van zowel commerciële als financiële vraagstukken is de dienst ontstaan.

 • ISWC-Projects-Geeke-Booij

  Geeke Booij

  Geeke is in 1980 begonnen als Verpleegkundige en heeft jarenlange ervaring opgedaan in meerdere ziekenhuizen. Daarna is ze extramuraal werkzaam geweest onder meer bij Stichting Thuiszorg Midden Gelderland, GGD en MEE Gelderse Poort te Arnhem.

 • ISWC-Projects-BRANDR-Plugin

  BRANDR Plugin

  BRANDR is onze eigen variant op het bestaande WordPress login scherm en het admin gedeelte. Wij hebben het beste van WordPress en een aantal top-notch plugins samengebracht tot een krachtig CMS.

 • ISWC-Projects-UPSTREAM

  UPSTREAM 2014

  UPSTREAM is het jaarlijkse zomerse festival van Studenten Vereniging KoKo in de Muziekgieterij in Maastricht.

 • ISWC-Projects-Tijd-voor-Tekst

  Tijd voor Tekst

  Anita Stoorvogel heeft als sinds jongs af aan een passie voor het schrijven van teksten en vervult deze passie nu met Tijd voor Tekst. Geef haar je doel en wat steekwoorden en ze weet zo het hele bijhorende verhaal voor je te maken.

 • ISWC-Projects-Maxxmat

  Maxxmat

  Maxxmat is opgericht door Carl Wienhoven, een gelouterd ondernemer die nieuwe activiteiten ontwikkelt in de Franse en Zwitserse markt voor de bouw en levering van prefab bedrijfshallen.

 • ISWC-Projects-Fleur-Brandsen

  Fleur Brandsen

  Fleur Brandsen is een gespecialiseerd adviseur in de reguliere en particuliere ouderenzorg. Ze heeft meerdere grote projecten op haar naam en is een harde werker die zich volledig inzet.

 • ISWC-Projects-Paasvuur

  Paasvuur Velswijk

  In Velswijk wordt jaarlijks weer een traditioneel paasvuur aangestoken. Het is een gezellig en feestelijk evenement dat ieder jaar vele bezoekers trekt.

 • ISWC-Projects-Arctic

  Arctic

  Arctic – Home of the Yeti! Artic is een Premium WordPress thema dat wij hebben ontwikkeld op basis van het responsive framework Foundation 5. Het thema is live te bekijken op de website van onze alias: Espresso Themes.

 • ISWC-Projects-TuinenPlus

  TuinenPlus

  Niels Brandsen is al ruim 14 jaar actief als professionele hovenier. Hij houdt zich bezig met tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Met TuinenPlus te Utrecht geeft hij net dat beetje extra aan een tuin.

 • Reulink-IT

  Reulink IT

  Met 8 jaar ervaring is Martin Reulink in 2011 gestart met zijn eigen bedrijf: Reulink IT. Met Reulink IT biedt Martin een breed scala producten en diensten aan voor de midden en klein bedrijven.

 • ISWC-Projects-SV-KoKo

  SV KoKo

  SV KoKo is met meer dan 550 leden de grootste studentenvereniging van Maastricht. KoKo is een niet-traditionele vereniging, kent geen ontgroening en heeft gelijkwaardigheid van haar leden hoog in het vaandel staan.

 • ISWC-Projects-Moras-Aannemersbedrijf

  Moras Aannemersbedrijf

  Moras Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, kozijnen en ontwerp. De woningen worden geheel naar wens van de opdrachtgever gebouwd. Detail en afwerking staan bij Moras Aannemersbedrijf hoog in het vaandel.

 • ISWC-Projects-Reijers-Bestratingen

  Reijers Bestratingen

  Reijers Bestratingen is een jong en veelzijdig bedrijf dat vanaf 4 januari 2011 is gevestigd in Zelhem. Bij Reijers ben je aan het juiste adres voor advies, ontwerp en uitvoering van kleine en grote projecten voor zowel bedrijf als particulier.

 • ISWC-Projects-Eckart-Vrienden

  Eckart Vrienden

  Eckart Vrienden is een reünie community website voor het Eckart College in Eindhoven, waar oud-leerlingen en medewerkers elkaar weer kunnen vinden.

 • ISWC-Projects-Hawi

  Hawi Zelhem

  Hawi is een enthousiast en dynamisch bedrijf dat is opgericht op 1 februari 2010 door Hans Sloetjes en Willem Goossens. Hawi is ontstaan uit het bedrijf Hans Sloetjes Tuinmachines.

    Jong MKB'ers 2016!

Pin It on Pinterest