Team

LEER ONS KENNEN

Scroll nog een stukje verder..

Mark “Strategic Mastermind” Teekman

Mark heeft affiniteit met alles wat te maken heeft met gebruiksvriendelijk, mooi en praktisch design, tot online marketing en het bereiken van het juiste publiek. Gedurende zijn studie Bedrijfskundige Informatica heeft hij veel zelfstudie gedaan in de grafische wereld van het webdesign en veel kennis opgedaan over efficiënt en productief werken.

Peter “Development Genius” Padberg

Met een technische achtergrond heeft Peter een sterk talent ontwikkeld op het gebied van programmeren. Hij is veelal verantwoordelijk voor de technische support en het ontwikkelen van webapplicaties. Waar Mark meer bezig is met de weergave is Peter meer bezig met de functionaliteit en zo vullen ze elkaar perfect aan!

Hans “Sales Tiger” Gelok

Hans heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het WordPress / web development vak, waarin hij meerdere grote projecten in Nederland heeft opgezet en aan mee heeft gewerkt, waaronder Hummer Europe, Weerplaza.nl, Chalet.nl en IFS Probity. Een lange samenwerking tussen Peter, Mark en Hans bestond al, nu werkt Hans samen bij IT Starts With Coffee aan de sales. Daarnaast doet Hans ook een stukje communicatie en projectmanagement.

Elysia“Office Queen” Somers

Elysia is wat ons kantoor gestroomlijnd houdt. Zonder haar zou het hier uitlopen op een chaos. Ze is verantwoordelijk voor allerlei taken, van administratie, tot boekhouding, tot boodschappen, en alle ditjes en datjes die ons al snel ontgaan. Ze blust onze brandjes en wordt er goed voor ons gezorgd!

Jake“Development Side-kick” Imhoff

Na een succesvolle stage periode is Jake doorgegroeid tot Junior Developer, waarbij hij aan diverse front-end web projecten meewerkt. Jake is enthousiast en heeft een nieuwsgierige drang naar het steeds beter maken van de websites die bij IT Starts With Coffee worden ontwikkelt. Een waardevolle toevoeging aan het team!

ISWC-Team-Vacature

Jij?

We zijn altijd op zoek naar mensen om ons hechte team mee te versterken. Van een stage, tot een starters positie tot een parttime baan. Neem een kijkje tussen onze actuele vacatures of er voor jou wat tussen zit.

IT STARTS WITH COFFEE IN DE PRAKTIJK

Zie ons in actie, leer ons beter kennen.
    Jong MKB'ers 2016!
We zijn druk bezig met een nieuwe website! De inhoud van de huidige kan dus iets verouderd zijn. Stay tuned!
+

Pin It on Pinterest