Team

LEER ONS KENNEN

Scroll nog een stukje verder..
ISWC-Team-Mark

Mark “The Manager” Teekman

Mark heeft affiniteit met alles wat te maken heeft met gebruiksvriendelijk, mooi en praktisch design, tot online marketing en het bereiken van het juiste publiek. Gedurende zijn studie Bedrijfskundige Informatica heeft hij veel zelfstudie gedaan in de grafische wereld van het webdesign en veel kennis opgedaan over efficiënt en productief werken.

ISWC-Team-Peter

Peter “The Developer” Padberg

Met een technische achtergrond heeft Peter een sterk talent ontwikkeld op het gebied van programmeren. Hij is veelal verantwoordelijk voor de technische support en het ontwikkelen van webapplicaties. Waar Mark meer bezig is met de weergave is Peter meer bezig met de functionaliteit en zo vullen ze elkaar perfect aan!

ISWC-Team-Elysia

Elysia“The Office Manager” Somers

Elysia is wat ons kantoor gestroomlijnd houdt. Zonder haar zou het hier uitlopen op een chaos. Ze is verantwoordelijk voor allerlei taken, van administratie, tot boekhouding, tot boodschappen, en alle ditjes en datjes die ons al snel ontgaan. Sinds een aantal maanden blust ze onze brandjes en wordt er goed voor ons gezorgd!

ISWC-Team-Evelien

Evelien “The Designer” Borgers

Evelien is onze design topper! Ze is verantwoordelijk voor prachtige, kwalitatieve web ontwerpen waar wij als bedrijf trots op kunnen zijn en de klant blij mee maken. Naast haar design kennis is Evelien samen met Mark werkzaam als projectmanager en verantwoordelijk voor het uitdenken van een goed werkzame website.

ISWC-Team-Jake

Jake“The Intern” Imhoff

Jake volgt zijn meeloop stage Webdevelopment hier bij ons op kantoor. Jake volgt zijn studie aan het Graafschap College in Doetinchem en komt bij ons zijn praktijkkennis vergroten. Bij ons leert hij vakkennis over HTML5, CSS3, responsive websites en het ontwikkelen van WordPress maatwerk websites en functionaliteit.

ISWC-Team-Vacature

Jij?

We zijn altijd op zoek naar mensen om ons hechte team mee te versterken. Van een stage, tot een starters positie tot een parttime baan. Neem een kijkje tussen onze actuele vacatures of er voor jou wat tussen zit.

IT STARTS WITH COFFEE IN DE PRAKTIJK

Zie ons in actie, leer ons beter kennen.
    Jong MKB'ers 2016!

Pin It on Pinterest