De maand augustus representeert voor de meeste van ons een heerlijke, al dan niet zonnige vakantie en het pakken van rust voordat we collectief weer aan het werk gaan! Hoe beter de maand af te sluiten met een frisse top 5 WordPress thema’s van de maand ūüôā In de mix deze maand: een business thema, een WooCommerce thema en diverse blogging thema’s. Voor ieder wat wils dus. Veel leesplezier!

5. Ultimate

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Augustus-2017-Ultimate

Ultimate is een simpel en clean responsive thema dat prima ingezet kan worden voor de zakelijke markt. Met de talrijke thema opties is dit thema gemakkelijk naar eigen smaak aan te passen. Zo kun je kiezen uit een smalle of brede lay-out voor je gehele website, vier lay-outs voor elk bericht/pagina, vijf verschillende pagina templates, zeven widget gebieden, vijf aangepaste widgets, 10 social media iconen en ga zo maar door. Genoeg customization options dus. Dit thema ondersteunt daarnaast populaire plugins zoals Breadcrumb NavXT, WP-PageNavi en Contact Form 7.

Handig voor: een persoonlijke of business website.

Demo / Download

4. Easy Commerce

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Augustus-2017-Easy-Commerce

Easy Commerce is een simpel en modern e-commerce WordPress (WooCommerce) thema. Het thema heeft een minimalistische en elegante sfeer wat zorgt voor een overzichtelijke en heldere weergave van je producten. Bij dit thema heb je de mogelijkheid om uit vier lay-outs te kiezen voor je sidebar, heb je verschillende footer widgets en kun je in de thema opties met de instellingen spelen zodat het helemaal wordt zoals je wilt. Bij de pro versie van dit thema krijg je onder andere de mogelijkheid om de gehele footer aan te passen en krijg je zes extra lay-outs voor je sidebar waaruit je kunt kiezen.

Handig voor: een WooCommerce webwinkel.

Demo / Download

3. Meteorite

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Augustus-2017-Meteorite

Het krachtige WordPress thema Meteorite biedt verschillende lay-outs aan waarmee je de structuur van je website al snel en eenvoudig neer kunt zetten. Daarbij komt dat je jouw website nog sneller bouwt door de drag-and-drop Page Builder van SiteOrigin waarmee het thema is opgebouwd, super fijn! Speel met kleuren, lettertypes, voeg social media toe, maak sliders en voeg zelfs je eigen credits in de footer toe. Tot slot worden er twee verschillende zoekmethodes meegeleverd, dus jij hebt het helemaal voor het kiezen. Een zoekfunctie is vaak wel handig op je website.

Handig voor: meerdere doeleinden, waaronder een portfolio of een business website.

Demo / Download

2. Windflaw Lite

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Augustus-2017-Windflaw-Lite

Windflaw Lite is een netjes en mooi thema dat je goed kunt gebruiken voor je persoonlijke of blogging website. Door het minimalisme van het thema weet je zeker dat je berichten op een overzichtelijke manier weergeven worden. Maak het thema verder helemaal eigen door de lettertypes en kleuren aan te passen, afbeeldingen en vooral je eigen logo toe te voegen. Ga je liever voor een donkere website dan kan je de kleur van de pagina’s veranderen naar een dark setting.

Handig voor: een persoonlijke of blogging website.

Demo / Download

1. Noteblog

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Augustus-2017-Noteblog

De #1 van deze maand is Noteblog! Een modern, responsive en SEO-geoptimaliseerd WordPress thema. Door de “clean” code is de laadtijd van dit thema erg snel. Dit thema heeft speciale lay-outs waar je kunt kiezen voor een witte of donkere layout. Met de aangeboden widgets kun je zelf bepalen welke je op je website wilt gebruiken. Een mooi en clean thema voor je blog!

Handig voor: meerdere doeleinden, waaronder een persoonlijke, blog of business website.

Download