Met de kerstdagen en het nieuwe jaar voor de deur sluiten we af met de laatste top 5 WordPress thema’s van 2017! En speciaal voor deze laatste december maand heb ik een knaller van een selectie voor je verzameld! Het betreft een aantal zeer kundige en kwalitatieve thema’s, elk met zijn eigen specialiteit. Ik zal je er niet langer van weerhouden, veel leesplezier!! ūüôā

5. Mesmerize

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-December-Mesmerize

Dit prachtige responsive multi-purpose thema Mesmerize zal je letterlijk verbluffen! Niet alleen ziet het thema er prachtig vormgegeven uit, met de uitbundige instellingen en diverse opties, waaronder een voorgebakken homepagina, 5 header designs en 30 verschillende content blokken kun je er werkelijk alle kanten mee op. En dat allemaal met het gemak van drag and drop. Zeker een thema om achter de hand te houden voor jouw WordPress projecten!

Handig voor: meerdere doeleinden, waaronder een business, blog, portfolio en persoonlijke website.

Download / Demo

4. Placid

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-December-Placid

Het Placid thema is een mooi contrast van zijn voorganger op #5. Dit thema is namelijk zeer minimalistische en strak ontworpen! Zeer geschikt voor zowel een blog of magazine website en voorzien van alles wat je tegenwoordig van een thema mag verwachten, zoals browser, responsive en child thema ondersteuning. Daarnaast levert het thema ook nog een aantal widgets om je blog verder mee te verreiken!

Handig voor: een minimalistisch blogging of magazine website.

Download / Demo

3. Deadline

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-December-Deadline

Waar het Placid thema minimalistisch is ontworpen heeft het Deadline thema juist een duidelijk karakter en een sterke visuele uitstraling! Het thema leent zich perfect als magazine website met zijn traditionele lay-out en focus op de content. Via de homepagina kun je je uitgelichte artikelen tonen en verschillende categorie√ęn uitlichten.

Handig voor: een traditionele magazine website.

Download / Demo

2. Wilson

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-December-Wilson

De Zweedse thema ontwikkelaar Anders Nor√©n staat erom bekend dat hij simpele, maar visueel prettige ogende en krachtige thema’s aanbiedt! Ook Wilson past daarbij weer goed in het straatje. Een mooi, strak en responsive thema, ideaal te gebruiken als persoonlijke website of blog.

Handig voor: een persoonlijke website of blog.

Download / Demo

1. One Page Express

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-December-One-Page-Express

Een verdiende plek op de #1 deze maand is voor het thema One Page Express! Met dit zeer veelzijdige thema maak je in een mum van tijd, via een gemakkelijke drag and drop interface, diverse one-page websites! Het thema bevat vele content modules waarmee je op allerlei wijze een compleet eigen one-page website kunt maken.

Handig voor: het opzetten van diverse one-page websites.

Download / Demo