De top 5 WordPress thema’s van deze maand staat in het teken van multipurpose thema’s, welke geschikt zijn voor meerdere doeleinden, voor zowel je bedrijfswebsite, als je eigen portfolio website of een blog. Je kunt er dus alle kanten mee op. En ik weet zeker dat er ook voor jou een goed thema tussen zit om uit te proberen. Zonder verder oponthoud is hier de top 5 WordPress thema’s van de maand juli! 🙂  Veel leesplezier!

5. Hestia

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Juli-2017-Hestia

Hestia is een multipurpose one-page thema met een strak en clean design. Het thema is geoptimaliseerd voor snelheid. Met de Live Customizer kun je gemakkelijk aanpassingen doen terwijl je de veranderingen realtime ziet. Naast de kleuren en de typografie kun je nog veel andere ontwerp details naar eigen smaak aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld de achtergronden van de elementen veranderen naar een achtergrond met een afbeelding of video. Dit thema wordt overigens geleverd met een krachtig, responsive mega menu. De inhoud van het menu kun je gemakkelijk organiseren en je hebt zelf de controle over het ontwerp en de structuur van het menu.

Handig voor: meerdere doeleinden, waaronder een blog, een persoonlijke en een business website.

Demo / Download

4. Juliet

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Juli-2017-Juliet

Juliet is een vrouwelijk responsive en minimalistisch thema met WooCommerce integratie. De homepagina heeft een speciale layout met een banner en populaire berichten. Bij de banner kun je er zelfs voor kiezen om een overlay te gebruiken, de kleur van deze overlay kun je natuurlijk ook zelf bepalen. Doordat er meerdere widget gebieden zijn, je meerdere blog layouts kunt kiezen en onder andere een social media menu kunt maken, is dit thema niet alleen handig voor een blogging website maar kun je dit thema ook gebruiken voor andere doeleinden.

Handig voor: meerdere doeleinden, waaronder een blog, een persoonlijke en een business website.

Demo / Download

3. Lighthouse

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Juli-2017-Lighthouse

Lighthouse is een modern en simpel WordPress thema welke SEO geoptimaliseerd is voor de zoekmachines Google & Bing. Het thema is dusdanig ontwikkeld dat je het kunt gebruiken als magazine / nieuws website, maar ook als blog of business website. Met een paar simpele aanpassingen maak je het thema eigen, zoals het aanpassen van de header of gebruik maken van de daartoe beschikbare widget gebieden.

Handig voor: meerdere doeleinden, waaronder een blog, een magazine, een persoonlijke en een business website.

Download

2. Septera

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Juli-2017-Septera

Septera is een veelzijdig responsive WordPress thema met een clean ontwerp. Met de multi-layout bepaal je zelf welke layout je wilt gebruiken voor je website (links, rechts, met/zonder sidebar). Je hebt beschikking over veel verschillende ontwerp instellingen zodat je de website naar je eigen wens kunt ontwerpen. Kies een lettertype uit meer dan 700 Google Fonts, pas de kleuren aan, weergeef al je social media en personaliseer landingspagina’s met verschillende aan te passen elementen.

Handig voor: meerdere doeleinden, waaronder een blog, een persoonlijke en een business website.

Demo / Download

1. Astra

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Juli-2017-Astra

Het thema Astra staat deze maand op #1. Dit thema is erop gemaakt om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om je website binnen no-time neer te zetten. Je krijgt de gehele controle over de inhoud en hoe het eruit ziet. Ook dit thema zorgt ervoor dat je met de Live Customizer alle veranderingen in realtime kunt bekijken. Erg handig om te weten; dit thema kan goed gebruikt worden met verschillende page-builders zoals Visual Composer, BeaverBuilder en SiteOrigin!

Handig voor: meerdere doeleinden, waaronder een blog, een persoonlijke en een business website.

Demo / Download