Het mooie weer vraagt om een mooie, nieuwe top 5 WordPress thema’s van de maand! De top 5 van deze maand bestaat volledig uit business gerelateerde, multipurpose thema’s: thema’s die voor meerdere doeleinden in te zetten zijn. De kans dat er deze maand een thema tussen zit die je kunt gebruiken voor je eerstvolgende project is dus groot! Benieuwd wat erin staat? Grab a coffee and get reading! 🙂

5. Harest

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Maart-2017-Harest

Harest is een responsive thema en is dus geoptimaliseerd voor verschillende devices. Daarnaast is dit thema HD retina-ready zodat je altijd naar scherpe foto’s kunt kijken. Met behulp van de ingebouwde homepagina lay-out zet je op een eenvoudige manier een mooie homepagina neer en met keuze uit wel 10 widgets maak je je website nog mooier. Met de social media iconen kun je links naar je favoriete social media kanalen toevoegen zodat je altijd te vinden bent. Meer functies ontgrendel je met de Pro-versie van dit thema (Harest Pro) om een nog krachtigere website op te zetten.

Handig voor: een persoonlijk blog of businesswebsite.

Demo / Download

4. V12

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Maart-2017-V12

Het thema V12 is een responsive, clean en snel thema welke gebouwd is op Bootstrap 3.0. Eén van de meest opvallende kenmerken van dit thema is dat het maar liefst zes pagina templates bevat waarbij de sidebar zich op verschillende plaatsen bevindt. Niet alleen aan de strakke lay-out zie je dat dit thema met de tijd meegaat, ook responsive doet dit thema zijn aandeel daarin door middel van een modern responsive off-canvas menu.

Handig voor: een portfolio- of businesswebsite.

Demo / Download

3. SKT Condimentum

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Maart-2017-SKT-Condimentum

Dit multifunctionele WordPress thema, SKT Condimentum, is responsive en werkt dus op elk apparaat goed. Het wordt meegeleverd met een mooie NIVO slider waarbij je zelfs instellingen als de pauze tijd en de animatie snelheid kunt wijzigen. Met de eenvoudig te gebruiken thema-opties geef je gemakkelijk je eigen draai aan de website voor onder andere de kleuren en typografie. Het thema ondersteund daarnaast verschillende grote plugins, waaronder WooCommerce en Nextgen Gallery.

Handig voor: een persoonlijk blog, portfolio-, fotografie- of businesswebsite.

Demo / Download

2. Bizroot

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Maart-2017-Bizroot

Bizroot is een mooi, modern en responsive thema wat veel te bieden heeft voor de zakelijke markt. Het thema is visueel aantrekkelijk, responsive en bevat alles wat je nodig hebt voor het opzetten van een strakke businesswebsite. Maar ook voor andere takken van sport is dit multipurpose thema goed in te zetten. Zeker eentje om eens uit te proberen.

Handig voor: meerdere doeleinden, maar met name een businesswebsite.

Demo / Download

1. Primer

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Maart-2017-Primer

Het krachtige thema Primer staat deze maand op #1! Dit thema heeft een responsive layout en is WooCommerce ready! Met keuze uit een een, twee of drie kolommen layout heb je voldoende keuze om de website qua structuur naar wens in te delen. Mede dankzij zijn grote flexibiliteit staat Primer deze maand bovenaan de top!

Handig voor: meerdere doeleinden, waaronder een blog, een persoonlijke en een businesswebsite.

Download