Na een prachtig en zonnig Hemelvaartweekend en met een mooi Pinksterweekend in het verschiet sluiten we deze maand af met een aantal must-have-seen gratis WordPress thema’s. We pakken hier met name multi-purpose thema’s mee, geschikt voor meerdere doeleinden, voor zowel je bedrijfswebsite, als je eigen portfolio website of een blog. Geniet van het zonnetje en veel leesplezier! ūüėČ

5. Teletype

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Mei-2017-Teletype

Het minimalistische thema Teletype is ontworpen voor bloggers en andere creatievelingen. Met de drag and drop optie zet je binnen “no-time” een strakke homepage neer. Verander de¬†kleuren, de banner afbeelding, de achtergrond¬†en de typografie en maak je minimalistische website helemaal naar je eigen smaak! Je kunt¬†er overigens ook voor kiezen om een¬†sidebar aan de linker -of rechterkant te zetten in de pagina of blog template te zetten.

Handig voor: een persoonlijk blog of portfolio website.

Demo / Download

4. Anissa

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Mei-2017-Anissa

Anissa is een responsive WordPress thema ontworpen in een vrouwelijke stijl met een mooi, elegant lettertype. Met de berichten slider bepaal je zelf welke categorie van de berichten er verschijnt en hoeveel berichten er getoond moeten worden. Het social media menu in het hoofdmenu zorgt ervoor dat je altijd snel gevonden kunt worden op al je social media kanalen.

Handig voor: een blog, portfolio of business website.

Demo / Download

3. Flash

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Mei-2017-Flash

Flash is een typisch¬†multipurpose WordPress thema en daarmee een goed thema om te gebruiken voor elk type website. Met behulp van de drag and drop page builder maak je binnen een paar tellen gave pagina’s en heb je je website in een mum van tijd staan!¬†Dit thema biedt een groot scala aan mogelijkheden en widgets zodat je voor elk type website iets moois neer kunt zetten. Uiteraard krijg je met de Pro versie nog meer mogelijkheden om je website weer net wat mooier te maken.

Handig voor: meerdere doeleinden, waaronder een blog, een persoonlijke en een business website.

Demo / Download

2. Writee

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Mei-2017-Writee

Writee is een thema dat mooi aansluit voor de typische blogger! Het thema is minimalistisch, responsive en gericht op de content. Met behulp van de Customizer kun je met dit thema nog alle kanten op.

Handig voor: een blogging website.

Demo / Download

1. Make

Top-5-WordPress-Themas-van-de-Maand-Mei-2017-Make

Het thema Make staat deze maand op #1! De intu√Įtieve page builder¬†van het thema helpt je om verschillende elementen in een strakke lay out te zetten. Je voegt makkelijk nieuwe elementen toe en verwijdert deze ook net zo makkelijk weer. Met de uitgebreide Customizer pas je daadwerkelijk elke instelling aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit Google Fonts en¬†bepaal je zelf welke¬†achtergronden je voor elke sectie wilt. Dit thema maakt het bouwen¬†van je eigen website wel heel gemakkelijk! Een welverdiende #1¬†voor deze maand dus!

Handig voor: een portfolio en business website.

Demo / Download