Deze maand heb ik weer een mooie top 5 WordPress thema’s voor je klaarstaan! Je zult hele diverse thema’s tegenkomen, van aan magazine thema, tot een webwinkel, tot een minimalistisch thema, tot juist weer een meer verfraaid thema en een thema speciaal voor leerinstellingen! Benieuwd of er voor jou wat tussenzit deze maand? Ik hoop het van harte 😀 Veel leesplezier!

5. Magazie Minimal

Top-5-WordPress-Themas-van-de-maand-November-2017-Magazie-Minimal

Magazie Minimal is een zeer geschikt thema voor het opzetten van met name een online magazine, maar ook zeker goed toe te passen als nieuws of blog website. Magazie maakt veel gebruik van de Customizer, waardoor je het thema gemakkelijk aan kunt passen en het thema niet te veel poespas bevat. Het thema komt ook nog eens met drie custom widgets, een voor recent nieuws, een voor populair nieuws en een voor aanbevolen nieuws. Kortom een zeer volledig magazine thema!

Handig voor: een nieuws, blog, of magazine website.

Demo / Download

4. Tyche

Top-5-WordPress-Themas-van-de-maand-November-2017-Tyche

Het Tyche thema leent zich prima voor het opzetten van een moderne, strak ogende webwinkel! Het webwinkel gedeelte wordt gerealiseerd met behulp van WooCommerce en ook meertaligheid wordt goed ondersteund. Je kunt hier dus prima mee uit de voeten als je zelf een webwinkel op wilt zetten.

Handig voor: het opzetten van een WordPress (WooCommerce) webwinkel.

Demo / Download

3. Cannyon

Top-5-WordPress-Themas-van-de-maand-November-2017-Cannyon

Cannyon is een mooi voorbeeld van een clean en minimalistisch WordPress thema! De focus ligt op de typografie en het open karakter van de website. Alles van het thema is aan te passen en diverse bekende plugins (zoals Jetpack en Contact Form 7) worden door het thema ondersteund. Ideaal voor een moderne, business gerelateerde website.

Handig voor: een persoonlijke of een business website.

Demo / Download

2. Clarina

Top-5-WordPress-Themas-van-de-maand-November-2017-Clarina

Anders dan zijn voorganger op nummer drie is Clarina juist meer gericht op stoere en felle kleuren en extra design aspecten, wat je website een uitgesproken karakter geeft. Het thema is bedoeld als one-page website en bevat voldoende en gemakkelijk in te stellen opties om er je eigen mooie one-pager van te maken! Het is ook nog mogelijk om er een portfolio, blog en webwinkel achter te hangen en diverse grote plugins worden ondersteund, waardoor je dus makkelijk verder kunt gaan dan een one-page alleen.

Handig voor: het opzetten van een mooie, elegante one-pager met mogelijkheid tot uitbreiding.

Demo / Download

1. UNISCO

Top-5-WordPress-Themas-van-de-maand-November-2017-UNISCO

Op nummer 1 deze maand staat een bijzonder thema, namelijk eentje voor scholen, universiteiten en andere diverse leerinstellingen! De vormgeving van het thema is daar ook op ingericht. Je kunt beginnen met een mooie, informatieve website voor je leerinstelling. Met de Pro versie krijg je de mogelijkheid om diverse cursussen en lestrajecten online aan te bieden. Een thema voor een niche, maar zeker een om eens te bekijken!

Handig voor: het opzetten van een website voor scholen, universiteiten en diverse leerinstellingen.

Demo / Download